Vi hjelper deg med

Bilpleie står sentralt for å unngå unødvendige reperasjoner, hindre småskader og fremheve bilens utseende. Med Arnold's får du spesialister som elsker jobben sin, og bidrar til at din bil stiller sterkt mot uforutsigbare hendelser, får riktig beskyttelse og et mer attraktivt interiør.  

Solfilm til din bil

En spesiell form for foliering vi gjør er solfilm. Dette toner og sorter ut rutene på bilen og kan alltid tilpasses etter kundenes behov.

Med solfilm kan du:

Oppgradere utseendet

Redusere innsyn i bilen

Minsker varme- og uv- stråling

Lakkbeskyttelse

Spesialister på bilfoliering

Dette er en populær metode for vedlikehold av bilen og for å skape et utseende preget av dine ønsker - Blant annet egen farge og design. Foliering har en beskyttende effekt på lakken ved at den ikke er utsatt for UV-stråler, feitt, salt, piggstøv, steinsprut og mer som kan fremkomme når du kjører på ulikt terreng. Bilfoliering kan enkelt fjernes, noe som gjør det smertefritt for deg som leaser en bil og vil levere tilbake en bil som ser like fin ut som da den var ny. Vi anbefaler alltid bilfoliering på nye biler, fordi du vil komme til et tidspunktet hvor en annen bil blir et alternativ.

Fordeler ved å benytte seg av en spesialist:

* Riktig fremgangsmåte når det kommer til demontere deler av kjøretøyet - håndtak, lykter, lister med mer
* Eliminering av alle luftbobler mellom lakken og folien
* Profesjonell og ordentlig foliering rundt kanter og andre vanskelige vinkler
* Sertifiserte montører

Det er selvfølgelig mulig å legge folie på bilen selv, men det anbefales ikke. Som vi nevner er det en rekke faktorer som kan skade bilen mer enn å hjelpe den. Luftbobler som ikke blir riktig eliminert kan ødelegge lakken, og det er vanskelig å legge folie på enkelte kanter og vinkler.

Behandling av skinn

Vi kan reparere alt av innvendig interiør som vil gi en helt ny og frisk følelse. Slitasjeskader på bilseter, bildører, ratt eller annet kan vi enkelt behandle for at det skal se helt nytt ut.

Se under

Reparere skinn
Farge
Rense
Impregnere

Er din bil klar for pleie?

Kontakt Oss